Dioder-Online bliver til LEDpaerer - Besøg LEDpaerer.dk
Gå til LEDpaerer.dk

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS FRAGT OVER 499 DKK ✔

RMA og Retunering Formular

Ordre, faktura eller følgeseddel nr.:
Navn:
E-Mail:
Telefon:
Varenummer på produktet (produkterne) der skal behandles
Årsag til reklamation:

 Jeg har læst og accepteret betingelserne på denne side
 Jeg accepterer at hvis varen sendes retur uden der er fejl på produktet, eller det ikke er dækket af garantien, eller hvis du ikke ønsker at få varen retur efter Dioder-Online.dk har lavet en fejl-finding, vil du blive faktureret et gebyr på 395 kr.Ombytning & Returnering

Vi tilbyder hos Dioder-Online ApS altid 30 dages fuld returret. Hvis du som kunde, ønsker at returnere eller ombytte varer, skal disse sendes med en kopi af din faktura til denne adresse:

  • Dioder-Online ApS

  • Michael Drewsens Vej 12
  • 8270 Højbjerg

Vigtigt: Forsendelsen skal sendes retur med omdeling.

Ved modtagelse, vil vi såfremt kravene til vores returpolitik er opfyldt, krediterer købesummen tilbage til din bankkonto.Alle ombytning & returneringer behandles inden for 2-3 dage efter modtagelse.

Returpolitik / fortrydelsesret:

Hvis varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske såfremt varen samt emballage returneres i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den, det vil sige at varen ikke må være skrammet, defekt eller lign.

Varen må gerne pakkes ud og bruges, så længe du kan returnere den i en nærmest original tilstand og mængde.


Såfremt varen sendes tilbage i en forringet tilstand, hæfter du for en eventuel forringelse af varens værdi.

Du kan altid pakke varen ud, teste den og vurdere din tilfredshed, akkurat som hvis du prøvede den i en fysisk butik før du sender den tilbage.


Med mindre andet er aftalt skal kunden altid betale for returfragten.

Hvis varen er taget i brug udover den indledende vurderingsproces betragter vi produktet som brugt.

Det betyder at hvis produktet er blevet taget i brug og har tegn på dette. Det betyder at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens og emballagens tilstand og handelsmæssige værdi.


For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


Fortrydelsesretten kan derfor bortfalde hvis produktet har været taget i brug.


Forsøg altid at bevare produktets originalemballage i tilfælde af ombytning, da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens samlede værdi.

Det betyder at hvis varens originalemballage er beskadiget eller ikke til stede, kan varen anses for ikke at være retuneret i væsentlig samme stand og mængde.

Husk derfor altid at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen. Ved produkter i blisterpakninger der ikke kan lukkes op uden at ødelægge emballagen, gælder returretten naturligvis stadigvæk.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse.

Du bør sende varen i en forsvarlig indpakning. Vedlæg venligst en kopi af din faktura som du har modtaget pr. mail. Denne kan også findes under "Min Konto".

Ved fortrydelseskøb skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt købesummen.

Vi anbefaler at du sender varen retur som pakke med Postnord.

VIGTIGT: Forsendelsen skal sendes retur med omdeling.

Disse returregler gælder alle varer solgt til private - de gælder ikke for varer solgt til virksomheder.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb og sender varen tilbage i væsentlig samme stand og mængde, får du det fulde beløb, du har indbetalt tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.


Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.


Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt gyldig dokumentation for at have returneret den.Disse regler er også gældende for varer afhentet i vores showroom.