Køb en Philips Hue LightStrip Plus Startpakke og få 1m LightStrip med GRATIS

Velkommen til danmarks største Hue guide


Indholdsfortegnelse:

1. Philips Hue Pærerne
2. Philips Hue Bridge
3. Philips Hue LED bånd
4. Philips Hue Beyond lamper
5. Philips Hue Phoenix lamper
6. Philips Hue Go
7. Philips Hue Tap Switch
8. Philips Hue Bloom
9. Philips Hue Iris
10. Hvordan virker Hue egentligt?
11. Hvordan betjenes Philips Hue?
12. Uendelige muligheder med Philips Hue
13. Philips Hue og ambilight
14. Fås Hue med E14 fatning?

Se vores kæmpe udvalg af Philips Hue produkter.

1. Philips Hue pærerne

1.1 - E27 pæren fås både i en farvede version og i en hvid version der hedder Hue White

Den farvede:
Det mest solgte produkt i Hue familien er den farvede E27 LED pære. Du kan få fat i pæren på to forskellige måder; via. start sættet som indholdet 3 stk. farvede pærer, eller i løs vægt.

Den hvide:
Den hvide "Hue White" er til steder hvor du ønsker en pæn varm hvid farve, som de gammeldags glødepærer, men stadig vil kunne styre den via. app'en og benytte de mange smarte funktioner White pæren lyser i 2700K og yder hele 806LM og kan dermed erstatte en 50W glødepære. Hue White fås også i løs vægt.

1.2 - GU10 spottet bruges i spotlamper og indbygningsspot.

Hue spottet med GU10 sokkel egner sig godt til spotlamper og til visse indbygningsspot, højden på Hue GU10 er nemlig 71mm lang, og dermed er det ca. 20mm længere end et normalt spot.
Spottet forbruger 6,5W ved fuld lysstyrke.
Hue GU10 fås også som startpakke.

2. Philips HUE Bridge

For at benytte Philips Hue produkterne kræver det en såkaldt "Hue bridge" - Den følger med i alle start sættene. Det er en ekstra "router" der skal kobles på dit eksisterne netværk via. det medfølgende kabel. Broen vil holde styr på alle dine Philips Hue produkter, op til 50 stk.

3. Philips Hue LED bånd

LED Bånd er blevet utroligt populært indenfor de seneste år, og hvorfor skulle dette ikke også kunne styres med Hue appen. Hue LED Bånd fås både som løsdel til udvidelse af dit inteligente hjem, eller som start sæt.
Hue LED båndet er 2m, forbruger 12W ved fuld lysstyrke (hvid farve) og yder 120LM. På LED båndet er der monteret 3,5 meter ledning, hvilket gør monteringen til en leg, selv hvor der ikke er en stikkontakt i nærheden.

4. Philips Hue Beyond lamper

Hue Beyond er en serie af designer lamper fra Philips med indbygget Hue pærer. I hver lampe er der to lyskilder, hvilket betyder at du kan få to forskellige farver i samme lampe, på samme tid.
Serien Beyond består af en bordlampe, en loftlampe og en pendellampe.

5. Philips Hue Phoenix lamper

Hue Phoenix er en serie af lamper fra Philips med indbygget Hue lyskilde. Alle lamperne i serien kan skifte farve fra en varm blød til en kølig kold hvid farve (2200K til 6500K)
Phoenix serien består af 5 forskellige produkter; en bordlampe, en væglampe, en loftlampe, en pendel og et indbygningsspot/downlight.

6. Philips Hue Go

Hue Go er et produkt i Hue serien som er trådløst. Det er en lille lampe med indbygget batteri som kan tages med over alt, altså inden for rækkevidden af dit trådløse netværk. Det kunne være til en hyggelig aften på terrassen. Philips Hue Go har et batteri indbygget og holder strøm op til 3 timer.

7. Philips Hue Tap Switch

Hue Tap Switch er en smart fjernbetjening med 3 programmerbare knapper, faktisk er der 4, men den sidste er forudindstillet til at hhv. slukke og tænde dine Hue produkter.
De 3 knapper kan programmeres til eks. arbejdsbelysning, film hygge eller en romantisk stemning.
Hue Tap er trådløs og der medfølger et monterings beslag som du eksempelvis kan sætte op ved udgangen af rummet eller ved din hoveddør, så du hurtigt kan slukke for lyset på vej ud af lokalet, uden at hive din mobiltelefon op af lommen.
Tap Switch er trådløs men bruger ikke batteri - Den får ganske enkelt strøm fra bevægelser.
Du kan tilslutte 25 Tap Switches til dit system.

8. Philips Hue Bloom

Hue Bloom er sammen med Hue Iris pæne bordlamper som passer ind i de fleste hjem. De flotte lamper kan lyse i 16 mio. forskellige farver (ligesom resten af Hue seriens produkter) og Hue Bloom yder 120LM og forbruger kun 8W ved fuld styrke.

9. Philips Hue Iris

Hue Iris har samme funktioner som Bloom, men har et andet design, og kan lyse lidt mere en Bloom, nemlig 210LM fra en 10W indbygget lyskilde. Hue Iris leveres med 2 meter ledning.

10. Hvordan virker Hue egentligt?

Philips Hue er systemet der forvandler dit hjem til et super intelligent hjem - Men hvordan virker det?
Hue Bridge følger med i alle start sæt og når du først har den installeret, er du godt i gang.
Bridgen forbindes til din eksisterende router via et medfølgende netværks kabel, den skal samtidig tilsluttes en stikkontakt via. den medfølgende adapter.En Bridge kan holde styr på 50 forskellige enheder, det kunne eksempelvis være Hue Bloom, Hue bordlampe, Hue farvede pærer og nogle af de mange andre Philips Hue produkter.

11. Hvordan betjenes Philips Hue?

Philips Hue produkterne, både pærer og lamperne har ingen tænd/sluk knap og skal altid være tilsluttet en tændt stikkontakt.
Alt dit lys styres via mobil eller tablet (Apps fås både til Android og iOS) eller via. den smarte Hue Tap.
I appen er det muligt at gruppere dit lys, eks. kan du lave en gruppe der hedder "Børneværelse 1. sal" i den gruppe er der eks. enfarvet Hue pære og en Hue Iris, ved at lave en gruppe til dem kan du slukke dem på samme tid, eller ændre farve på dem, på samme tid. Du kunne også lave en gruppe der hedder "Hele huset", det ville gøre det super nemt at slukke alt lyset når du er på vej ud af døren.
Et andet eksempel kunne være at lave en gruppe der hedder "Sikring" som tænder en pære på første salen og et par stykker i stuen på halv styrke, så det ser ud som om der er nogle hjemme op aftenen.
Alt dit lys kan styres ude fra, det vil sige at du ikke behøver at være hjemme for at tænde og slukke lyset.
Pærerne i Hue serien tænder automatisk på en hvid behagelig farve og fuld styrke hvis de har været slukket på kontakten.

12. Uendelige muligheder med Philips Hue

Udover de officielle apps fra Philips, findes der mange andre apps som også kan styre dit lys, og endda gøre det endnu mere intelligent.
Tjenesten IFTTT som står for "If this then that" eller frit oversat "Hvis dette sker, gør sådan" kan udfører en række bestemt kommander hvis en eller anden ting sker, det kunne eksempelvis være:

- Når der kommer en sms fra chefen blinker en eller flere pærer rødt
- Når solen går ned, tændes lyset
- Lyset fader langsomt op i gullige/orange farver 5 min før dit vækkeur ringer
- Blinker blåt når du bliver tagget i et opslag på facebook
- Når du nærmer dig dit hjem, tænder lyset
- Når din telefon ringer blinker alle lys og lamper grønt

13. Philips Hue og Ambilight

Hvis du har et Philips TV med indbygget Ambilight fra 2013 eller nyere, har du mulighed for at udvide funktionen, så dine Hue produkter også bliver en del af din TV-oplevelse. Det betyder at lamperne synkront skifter farve sammen med Ambilight funktionen på TV'et. Denne funktion kræver en app kalder "Ambilight+Hue"

14. Fås Hue med E14 fatning?

Ja, i 2017 introducerede Philips to E14 kertepærer i hhv. Ambiance og Color - Find dem her
Dette produkt gør det muligt at sætte en E27 pære eller et GU10 Hue spot i din E14 lampe.


Spørgsmål?

Vi håber overstående gav dig indblik i hele Philips Hue verden.
Skulle du have spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Tlf: 2012 5000 eller [email protected]