Dioder-Online bliver til LEDpaerer - Besøg LEDpaerer.dk
Gå til LEDpaerer.dk

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS FRAGT OVER 499 DKK ✔

Handelsbetingelser

Dioder-online.dk

Indgåelse af aftale

Når du har lagt en ordre på webshoppen, vil du modtage en bestillingsbekræftelse. Denne mail er alene en kvittering for, at vi har modtaget din ordre. Der er først indgået en bindende aftale mellem dig og webshoppen, når du modtager en ordrebekræftelse. Indtil du modtager en ordrebekræftelse, er webshoppen berettiget til at annullere din ordre helt eller delvist, f.eks. som følge af pris- og tekstfejl eller udsolgte varer. Hvis det sker, vil du naturligvis blive kontaktet.

1. Fortrolighed:

Alle oplysninger der overdrages til Dioder-online ApS vil ikke blive misbrugt. Alle oplysninger betragtes som fortrolige og vil ikke blive overdraget til 3. mand.

2. Priser og kontrakter:

Alle priser er i DKK inkl. 25 % moms, hvor intet andet nævnes.

Betaling

Ved os kan du betale med:
Dankort, Mastercard, VISA, VISA electron, Maestro og Mobilepay

Vi tager ikke kortgebyrer for private handler.
(Bemærk, at der dog stadig kan opkræves gebyrer for brug af korttyper udstedt uden for EU) Der opkræves gebyr ved betaling med firmakort, her opkræves der 1,45% i kortgebyr

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

3. Produktansvar:

Dioder-online.dk er ansvarlig for produktansvarsskader i det omfang et ansvar følger af dansk rets ufravigelige regler.

4. Fortrydelsesret:

Der er 30 dages fuld fortrydelsesret og 30 dage returret, det betyder at du har 30 dage til at indsende varen efter meddelt en fortrydelse. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Ansvaret for varen overdrages til Dioder-online.dks ved vores modtagelse af varen.

Uafhentede pakker: Bliver pakken sendt retur fra pakkeshoppen, kan vi opkræve de reelle udgifter til returnering, som vi bliver pålagt af fragtfirmaet.

Ved returhandel tilbagebetales beløbet via konto til dig indenfor 14 hverdage efter modtagelse af returvarer. Du kan også bytte til anden vare, her er der dog mulighed for at modtage en gratis returlabel, ved kontakt via returneringsformularen.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Du skal desuden kunne dokumentere at du har sendt varen retur. Sender du varen retur som pakke med GLS, vil du modtage et track and trace nummer. Dette vil kunne fungere som dokumentation. Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
  • Dioder-online.dk
  • Michael Drewsens Vej 12
  • 8270 Højbjerg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Fortrydelsesret i erhvervskøb

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation: Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende. Varer kan ikke købes som privatkunde, såfremt varen bestilles via en husstand registreret som firma (firma=erhvervskunde eller institution). Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode.

5. Reklamation:

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis skader på produktet skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, dækker reklamationsretten ikke.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
  • Dioder-online.dk
  • Michael Drewsens Vej 12
  • 8270 Højbjerg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Du kan også indmelde en reklamation her

Ved erhvervskøb har man 12 måneders reklamationsret.

6. Levering:

Vi leverer udelukkende i Danmark. Levering af bestillinger foregår med GLS. Der tillægges et gebyr på 59,- DKK hvis kunden ønsker levering med omdeling (Levering til GLS pakkeshop er gratis ved køb over 499). Beløbet dækker forsendelse og ekspeditionsgebyr. Inden ordren gennemføres kan man se total beløbet. Vi erstatter indholdet, op til 4000 DKK, hvis pakken bortkommer under leverance. Forventet levering: Lagervarer: 1-2 dage fra betaling.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på support@dioder-online.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

7. Informationer du giver os:

Vi modtager og opbevarer enhver information du direkte afgiver på vores web-site eller på anden måde. Du kan frit vælge at udelade disse informationer, men det vil afskrive dig fra at udnytte mange af vore kunde-services. Vi bruger den information du giver os til bl.a. at svare på dine henvendelser, tilpasse fremtidige besøg til netop dit behov, forbedre vores forretning, og kommunikation med dig.

8. Automatiske informationer:

Vi modtager og opbevarer bestemte informationer hver gang du er i forbindelse med os. For eksempel, som mange andre, bruger vi "cookies," og vi modtager tekniske informationer når din web browser besøger Dioder-online.dk. Nederst på siden kan du læse mere specifikt, hvilke informationer vi opsamler. En række firmaer tilbyder dig værktøjer til at besøge web-sites anonymt. Det vil, naturligvis, afskære os fra at personificere dine oplevelser hos Dioder-online.dk når vi ikke kan genkende dig, men vi ønsker, at du skal vide, at de findes.

9. Kreditkort sikkerhed:

Vi har gjort os stor umage med at kunne tilbyde en sikker løsning til vore kunder og garanterer, at vi ikke gemmer følsomme oplysninger på vores egen server. Alle kreditkort informationer indtastes i et sikkert miljø (SSL), og sendes i krypteret form videre til NETS/TELLER. Når du betaler en ordre med kreditkort, får Dioder-online ApS retten til at hæve beløbet, når vi afsender din ordre.

10. Forretnings overdragelse:

I takt med udviklingen af vores forretning, vil vi måske købe eller sælge aktiver. I sådanne handler er kundeinformationer normalt en af de overdragne aktiver. Ligeledes, i det usandsynlige tilfælde, at Dioder-online.dk, eller væsentlige dele heraf bliver opkøbt, vil kundeinformationerne være en naturlig del af en sådan handel.

11. Hvor sikkert er mine oplysninger opbevaret?

De oplysninger Dioder-online.dk indsamler / modtager gemmes i en database, der beskyttes af flere niveauer af adgangskontroller. Det er vigtigt, at du beskytter dig mod misbrug af dit password og uautoriseret brug af din computer. Sørg altid for at logge af på computere du deler med andre.

12. Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende:

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation: Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende. Varer kan ikke købes som privatkunde, såfremt varen bestilles via en husstand registreret som firma (firma=erhvervskunde eller institution). Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode.

13. Persondataforordningen / GDPR

GDPR (General Data Protection Regulation) er en EU-forordning, som har til formål at styrke og harmonisere beskyttelsen af personoplysninger i Den Europæiske Union (EU).
Denne forordning er med til at sikre rettigheder over egen data, opbevaring samt behandling.

Den dataansvarlige hos Dioder-online.dk er Light Solutions ApS.

Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Light Solutions ApS via e-mail: kontakt@lightsolutions.dk

Indsamling:

Alle oplysninger vi indsamler bruges udelukkende til det specifikke formål at levere din vare, besvare din forespørgsel, statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden samt nyhedsbrev (hvis du har tilmeldt dette).

Når der indsamles personoplysninger, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit samtykke. Ingen oplysninger videregives eller sælges til tredjemand. Vi indsamler ingen former for personfølsomme oplysninger.

For at kunne levere din bestilling, indsamler vi følgende persondata:
Navn, Adresse, Telefonnummer og E-mail adresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
De oplysninger vi indsamler og analyserer på vores hjemmeside, omfatter din IP-adresse, login, e-mail adresse, browser type og version, operativsystem og platform, indkøbs historik, samt produkter du har kigget på eller søgt efter.

Vi opbevarer ikke dit password! Vi opbevarer kun en krypteret checksum.
Dette betyder at man ikke kan finde tilbage til dit password, hvilket er din sikkerhed for dit password.

Vi behandler eller opbevarer ikke oplysninger om kredit/betalingskort.
Betaling foregår via en sikret indløsningsaftale direkte imellem kunde og DIBS.

Opbevaring:

Persondataoplysningerne registreres hos Dioder-online.dk og opbevares i op 5 år, af hensyn til bogføringsloven. Herefter slettes data automatisk.

Alle data opbevares på en krypteret server og behandling af data foregår altid krypteret.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Databehandlere:

Alle persondata opbevares og behandles i henhold til de Europæiske GDPR regler og gældende lovgivning om beskyttelse af persondata, samt kravene om databehandleraftaler.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: support@dioder-online.dk

Standardfortrydelsesformular

Du kan også indmelde en retursag her
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser: __________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 18.01.2021