Står du med nybyggeri eller renovering, så er indbygningsspots blevet utroligt populært, både i køkken, gangareal, badeværelse og endda udendørs i udhæng.

 

Hvilken model skal du vælge?

Vi forhandler flere forskellige downlights, bl.a. HiluX D5 og HiluX D10, den store forskel er indbygnings højden som er hhv. 38mm og 65mm. Derudover kommer HiluX D5 med indbygget LED lyskilde hvorimod der i HiluX D10 kan monteres GU10 LED spot.
Fælles for begge modeller er at de begge er uden synlig låsering som man kender det fra "gammel tid"

Du skal bruge følgende kop-bor til de forskellige modeller:

HiluX D10: 76mm
HiluX D5: 76mm
 

Har du ikke 63mm til rådighed i indbygningshøjde, har vi en anden model med en indbygningshøjde på kun 40mm - Her er HiluX D5 perfekt til formålet

 

Hvilken lyskilde skal du vælge til dit indbygningsspot?

Alt efter hvor tæt dine indbygningsspot er monteret og hvilket formål de har, skal du bestemme om du vil have et spot med 40 eller 60 graders lysspredning.

 

De fleste steder vil jeg anbefale 60 grader, men hvis du bruger tilt-funktionen for at oplyse et element på væggen, vil jeg vælge et spot med 40 graders lysspredning, det kunne eksempelvis være HiluX R9

 

Kan indbygningsspot monteres udendørs?

Der findes en udgave af HiluX D10 som kan monteres udenfor, Her yder producenten endda 10 års korrosions garanti på Hvide og sorte Fronte.


 

Hvis du har spørgsmål til installationen af  HiluX's produkter kan du med fordel læse dette indlæg.


 

 

Skulle du have spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

 

Email: Support@Dioder-Online.dk
Tlf: 2012 5000