Attraktiv og energieffektiv LED belysning

Butikkens belysning er altafgørende for at skabe opmærksomhed omkring dine produkter. Megen og god belysning er med til at tiltrække kundernes opmærksomhed. Men i mange tilfælde bruger din gamle belysning alt for meget strøm.

 

Mange butikker kan halvere deres el-regning ved at skifte til LED belysning.

 

Grundbelysning

Differentieret belysning er kort sagt "grundbelysningen" (rumbelysning), der skal sikrer, at der er lys overalt i butikken. Den bruges typisk til belysning af vareudstillinger og arbejdsfunktioner, f.eks. når I arbejder ved kassen.

 

Med LED belysning som differentieret og funktionsbestemt lys kan I opnå et lavt energiforbrug. Husk at tag hensyn til kvaliteten og farven af lyset, hvis I f.eks. har behov for særlig god farvegengivelse (Ra/Cri). Med differentieret belysning og effektive LED lyskilder får I en belysning, der skaber stemning og hygge, og som samtidig er rigtig energieffektiv.

 

Hvordan bliver belysningen effektiv?

  • Installer energieffektiv grundbelysning i hele butikken
    Almenbelysning bliver mest effektivt med moderne lysrørsarmaturer – eksempelvis LED paneler. Almenbelysningen kan også etableres med LED rør i eksisterende armaturer - Kontakt os for info.
  • Brug energieffektive LED lyskilder
    Funktionsbelysning/produktbelysningen bliver god og effektiv med eks. LED skinnespots, der er nøje udvalgt og placeret til formålet mht. lysspredning og styrke.

Reducer behovet for ventilation og køling

Gamle belysningsanlæg med metalhalogen lyskilder, udvikler utrolig meget varme. Men en energirigtig belysning med LED lyskilder afgiver mindre varme, så I får et bedre indeklima i butikken. Behovet for køling og ventilation bliver mindre, og derved sparer I også yderligere på den konto - To fluer med ét smæk.